Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Varaždin objavio Natječaj za sufinanciranje solarnih toplinskih kolektora E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013 09:38

Grad Varaždin objavio je Natječaj za sufinanciranje nabave i ugradnje solarnih toplinskih kolektora u obiteljskim kućama za pripremu tople vode i kao potpore grijanju na području Grada Varaždina u 2013. godini.

Obnovljivi.comUkupni troškovi nabave i ugradnje sustava biti će sufinancirani u minimalno 18 kućanstava, odnosno do iskorištenja financijskih sredstava, nepovratnim novčanim sredstvima u visini do 55% opravdanih troškova investicije, odnosno do najvećeg iznosa od 16.000,00 kuna po kućanstvu – projektu (uključujući PDV). Sredstva će biti isplaćena isključivo za opravdane troškove nabave i ugradnje opreme nastalih nakon 1. siječnja 2013. godine.

Pod sustavima se smatraju solarni kolektorski sustavi za pripremu potrošne tople vode i dopunu grijanju koji se sastoje od: solarnog kolektora, toplinskog spremnika i potrebne ugradbene opreme (montažna konstrukcija, pribor, automatika, cirkulacijska pumpa ne uključujući cijevni razvod tople vode do izljevnih mjesta ili potrošača kao i cijevni razvod grijanja i pripadajućih grijaćih tijala unutar objekta).

Rok za prijavu projekata je 1. kolovoz 2013. godine, a prijave je potrebno dostaviti u pisanom obliku na adresu Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju grada Varaždina.

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumantaciju moguće je pronaći ovdje ili osobno u Upravnom odjelu za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju, Kukuljevićeva 14, Varaždin. Dodatne informacije moguće je dobiti osobno u Upravnom odjelu ili na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.varazdin.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      Varaždin      solarni kolektori
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?