Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Pokrenuta internet stranica Zelena zona E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 21 Svibanj 2013 13:57

Krajem prošlog tjedna pokrenuta je nova internet stranica Zelena zona, na kojoj građani i tvrtke mogu naći potrebne informacije i educirati se o mogućnostima ostvarenja ušteda, a koja sadrži opsežan izbor tema o energetskoj učinkovitosti, obnovljivim izvorima energije i zelenim tehnologijama.

Zelena ZonaInternet stranicu Zelena zona pokrenula je Zagrebačka banka, stoga je na stranici moguće saznati sve novosti i informacije o zelenim aktivnostima banke, proizvodima, uslugama i aktivnostima partnera banke i mogućnostima financiranja zelenih energetskih projekata.

Zelena zona ima i niz partnera znanja koje čine: Croenergo.eu - Savez za energetiku Zagreba, Energetski institut Hrvoje Požar, Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj (HRPSOR), Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), Studentska Udruga za Promicanje Energetske Učinkovitosti i Savjetovanje (SUPEUS), Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj, UNDP Hrvatska i ZelenaEnergija.org.

Poslovni partneri projekta su Allianz, Bauhaus, Gorenje, članice grupe Zagrebačke banke: Prva stambena štedionica i Zane, te portal Domosfera.hr.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     Zelena zona      Zagrebačka banka      UNDP      energetska učiknovitost      financiranje projekata
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?