Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Tečaj obuke instalatera fotonaponskih sustava E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 01 Veljača 2013 15:15

Energetski insititut Hrvoje Požar, u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Kvarner i Tehničkom školom za strojarstvo i brodogradnju Rijeka, poziva zainteresirane polaznike na prijavu za tečaj obuke instalatera fotonaponskih sustava.

Tečaj obuke instalatera fotonaponskih sustavaTečaj je organiziran u sklopu projekta PVTRIN, čiji cilj je implementacija pilot tečaja obuke i certifikacijske sheme za instalatere fotonaponskih sustava sukladno zahtjevima Direktive o promociji korištenja obnovljivih izvora energije 28/2009/EC.

Pilot tečaj namjenjen je kvalificiranim električarima s radnim iskustvom, koji žele steći nova znanja i vještine u području fotonaponskih sustava. Ukupno trajanje tečaja je 54 sata, a osim teoretske i praktične obuke, polaznici će svoja znanja i vještine demonstrirati koristeći e-learning platformu.

Termin održavanja tečaja je 21.02. do 16.03.2013. godine, uz održavanje tečaja četvrtkom i petkom u popdnevnim satima te subotom, u Tehničkoj školi za strojarstvo i brodogradnju, Vukovarska 58, Rijeka.

Rok za prijavu je 11.02.2013. godine do16:00 sati. Broj mjesta je ograničen na 25 polaznika, a kandidati će se odabrati na temelju evaluacije komisije. Prijavnicu za tečaj moguće je preuzeti ovdje.

Interesantno, iako je tečaj organiziran sukladno zahtjevima Direktive Europske komisije, ipak se certifikat zaslužen slušanjem ovoga tečaja ne priznaje sukladno Pravilniku o OIEKP i Tarifnom sustavu za obnovljive izvore energije koji su na snazi u Hrvatskoj.

 

Izvor: http://www.eihp.hr/

Tags:     tečaj      obuka      Institut Hrvaoje Požar      fotonapon      FN sustavi      Rijeka
 
Komentari (1)
Tečajevi
1Utorak, 05 Ožujak 2013 11:04
Josip
Poštovani,
zašto se ne organiziraju tečajevi, savjetovanja ili obuke u Splitu za za južni dio Hrvatske.
Hvala

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?