Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Započeo tečaj za energetske savjetnike E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 18 Siječanj 2013 13:00

Prije dva dana na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje započeo je 36. tečaj za energetske savjetnike.

36. Tečaj za energetske savjetnikeTečaj je organiziran od strane UNDP-a, u suradnji s DOOR-om, a namijenjen je svim članovima EE timova Sveučilišta u Splitu i Zadru. Svrha tečaja je osposobljavanje polaznika za kvalitetno provođenje energetskog savjetovanja, s time da je tečaj koncipiran na način da pruži uvid u sva tehnička znanja povezana s uporabom energije u zgradarstvu na stručnoj razini.

Iako su polaznici tečaja, najčešće, zaposlenici lokalnih i regionalnih uprava, tečaj je otvoren i za predstavnike privatnih tvrtki, kao i za sve zainteresirane građane.

Tečaj će se održavati do 22. siječnja, a u sklopu predavanja 25 polaznika biti će educirano o energetskoj učinkovitosti na području arhitekture, građevine, strojarstva i elektrotehnike. Nakon završenog tečaja i položenog ispita polaznici će dobiti Uvjerenje energetskog savjetnika.

Za predstavnike gradova i županija tečaj je besplatan, dok predstavnici privatnih tvrtki i fizičke osobe tečaj plaćaju 2500 kuna + PDV. Više informacija o tečaju moguće je dobiti ovdje, a za buduće tečajeve moguće je prijaviti se ovdje.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     energetski savjetnici      tečaj      energetska učinkovitost      Split
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?