Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

HROTE - popis ugovora 14.12. E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2012 22:55

Hrvatski operator tržišta energije je po prvi puta ovaj mjesec obnovio popis nositelja projekata s kojima je potpisan ugovor o otkupu električne energije.

Po starom tarifnom sustavu je u pogon ušlo nekoliko manjih solarnih elektrana, te je sada ukupna snaga solarnih sustava 3.389,78 kW. Sukladno tome se broj sustava koji nisu ušle u pogon smanjio na 3.897,36 kW. Drugih promjena po starom tarifnom sustavu nije bilo.

Po novom tarifnom sustavu su u pogon ušle tri solarne elektrane i to Sunčana elektrana O.Š. Franjo Serta Bednja snage 30 kW, Sunčana elektrana Leis snage 9,84 kW i Sunčana elektrana Zeleno Demerje snage 10 kW. Ukupna snaga solarnih elektrana u pogonu je sada 79,84 kW. Što se tiče postrojenja koja imaju ugovor ali još nisu ušla u pogon se broj integriranih sunčanih elektrana povećao za više od 1 MW na 6.454,55 kW. Drugih promjena nije bilo.

Izvor: www.hrote.hr

Tags:     hrote      ugovor      projekti      solarne elektrane
 
Komentari (2)
solarne elektrane - odgovor
2Srijeda, 11 Rujan 2013 07:57
LeoJerkic
Poštovani,

informacija koja vas zanima je u nadleznosti HROTE-a (http://www.hrote.hr/) te se trebate tamo obratiti kako bi saznali u kojoj fazi su Vase elektrane.

Lp
solarne elektrane
1Utorak, 10 Rujan 2013 18:02
Marko Ećimović
postovanje gospodo,, zanima me,, kada cu dobiti potpisane ugovore, i dali su uopce stigli do vas,, radi se o sve ukupno 9 elektrana, na prezime ećimović marija,, trnjani sv marka 167, slavonski brod. molio bih vas da mi kazete u cemu je problem, jel obecano je da ce se kreniti pocetkom proljeca ove godine,, vvala unaprijed i postovanje.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?