Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 22 Studeni 2012 21:57

Početkom godine DOOR je objavio natječaj za provedbu i promociju projekata uštede energije i energetske učinkovitost, koji se organizira u sklopu projekta ENCRO-Promocija i testiranje netehničkih mjera za uštedu energije u Hrvatskoj.

Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitostiNatječaj je namijenjen organizacijama civilnog društva, gradovima, općinama, te osnovnim i srednjim školama, a otvoren je do 15. siječnja 2013. godine. Cilj natjecanja je poticanje provođenja novih mini-projekata uštede energije i energetske učinkovitosti, te promocija provedenih projekata.

Najbolja organizacija civilnog društva bit će nagrađena studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine, te edukacijom i partnerstvom u prijavi EU projekta i sudjelovanjem u provedbi u slučaju odobrenja projekta. Najbolji grad ili općina bit će nagrađeni studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine, te jednodnevnim izletom za 10 djelatnika u energetski održivu zajednicu u EU. Najbolja osnovna ili srednja škola bit će nagrađena studijskim putovanjem u na EU tjedan održive energije 2013. godine, te jednodnevnim izletom za 30 učenika u Güssing – energetski samoodrživi grad u Austriji.

Na natječaj je moguće prijaviti nove projekte uštede energije i energetske učinkovitosti, koji su provedeni u periodu natjecanja od 1. veljače 2012 do 15. siječnja 2013. ili projekte uštede energije i energetske učinkovitosti koji su provedeni prije natjecanja. Svi prijavljeni projekti moraju biti završeni prije 15. siječnja 2013. godine. Prijavitelj može prijaviti više projekata, ali samo jedan projekt može biti nagrađen. Svi projekti moraju biti provedeni u Hrvatskoj.

Projektne prijave moraju se poslati do 15. siječnja 2013. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili poštom na adresu: Društvo za oblikovanje održivog razvoja – DOOR, Trg kralja Petra Krešimira IV 2/II, 10000 Zagreb, sa napomenom: „Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti“.

Više o natječaju, uvijetima i obrascima koje je potrebno ispuniti za prijavu moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.encro.net/

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?