Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Rasprava o mogućnostima korištenja fotonaponskih sustava u Trnskom E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 05 Studeni 2012 15:30

U lipnju smo pisali o projektu Solarno mapiranje Trnskog, koji u cilju ima osvještavanje stanovnika naselja Trnsko o mogućnostima i prednostima korištenja sunčeve energije. Kako bi se projekt realizirao DOOR i Živim u Trnskom organiziraju otvoreni sastanak sa svim zainteresiranima.

Ciljevi sastanka su: otkriti ima li među suvlasnicima interesa za pokretanje projekta fotonaponske elektrane na krovu zgrada, definirati opcije (iznajmljivanje krova, osnivanje tvrtke, osnivanje zadruge…), prednosti i nedostatke, te definirati osnovne korake kod pojedinih opcija.

Solarno mapiranje Trnskog

Sastanak će voditi DOOR, a na sastanku će detaljnije biti predstavljen cijeli projekt i web stranica projekta. Sastanak je namijenjen: svim zainteresiranim građanima, predstavnicima suvlasnika, upraviteljima zgrada, firmama koje se bave projektiranjem i ugradnjom FN sustava, državnim tijelima i institucijama uključenim u proceduru stjecanja statusa povlaštenog proizvođača, te tijelima lokalne i mjesne samouprave.

Zbog ograničenog prostora i lakšeg vođenja za sudjelovanje na sastanku potrebno je prijaviti se na tel. 01/4655-441 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s podacima: ime i prezime (osobno, naziv institucije ili firme) i uloga (suvlasnik, potencijalni investitor, predstavnik nekog tijela ili drugo). Sastanak će se održati u petak, 09.11. u 18 sati, u dvorani vrtića Trnsko, Trnsko 19.

Izvor: http://www.door.hr/

Tags:     solmap trnsko      DOOR      solarno mapiranje      Trnsko      FN sustavi      iznajmljivanje krova
 
Komentari (1)
KREDIT
1Petak, 01 Listopad 2021 08:29
SUSAN BENSON
Pozdrav dame i gospodo, trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i takođe finansijski konsultant.

Trebate li poslovni zajam, lični zajam, hipotekarni zajam ili zajam da biste dovršili svoj projekt? Ako je vaš odgovor potvrdan, preporučit ću vam da se obratite mojoj firmi. Pružamo sve vrste kreditnih usluga, uključujući dugoročne i kratkoročne kredite. Za više informacija pišite nam putem e -pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

Mi smo sveobuhvatna kompanija za pružanje finansijskih usluga i zalažemo se da vam pomognemo ispuniti sve vaše težnje. Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i kompanijama na najefikasniji i najbrži način.

Evo nekoliko razloga zašto biste nas trebali kontaktirati radi kredita;
* Pogodnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje.
* Fleksibilan iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
* Brzo direktno financiranje - primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
* Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%.
* Visoke stope odobrenja - Imate 99,9% šanse da dobijete kredit
* Fleksibilna otplata - Morate izabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
* Jednostavna internetska aplikacija.
* Personalizovano vođenje i stručnost.
* Nema skrivenih troškova

Ne propustite priliku zbog nedostatka finansija. Kontaktirajte moju kompaniju sada, možemo vam pomoći s kreditom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama u cijelom svijetu

Za više informacija o ponudi kredita, molimo vas da nam pošaljete zahtjev za kredit putem
E -pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Posrednici/konsultanti/brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, zajedno ćemo raditi na dobrobit svih uključenih strana.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?