Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

EE info galerija i ured u Kninu E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 12 Rujan 2012 19:21

Početkom rujna u Kninu je, u sklopu SGE projekta, otvorna EE info galerija i EE info ured namijenjen besplatnom savjetovanju građana o mjerama energetske učinkovitosti.

EE info ured KninOsim informiranja, edukacije i besplatnih savjetovanja koje pružaju educirani savjetnici, u EE info uredu građani mogu pogledati makete i brošure raznih EE proizvoda. EE info galerija uključuje nekoliko informativnih plakata o načinima uštede energije u kućanstvu, te savjetima o energetski učinkovitoj gradnji, kao i plakat o aktivnostima u gradu i županiji.

Galerija se nalazi u zgradi Gradske uprave, Dr. Franje Tuđmana 2, dok je ured smješten u prostorijama Komunalnog poduzeća d.o.o. Knin, Trg oluje 9. Ured je za posjete građana otvoren utorkom i četvrtkom od 10:30 do 13:00 sati.

Više o samim EE info točkama i njihovoj ulozi u zajednici moguće je pročitati ovdje.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     UNDP      EE      energetska učinkovitost      Knin      info galerija      info ured
 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 11:26
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?