Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Krovni FN sustav snage 1,2 MW u Sloveniji E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 28 Ožujak 2012 21:13

Upsolar, jedan od vodećih dobavljača fotonaponskih sustava je najavio partnerstvo sa kompanijom Plan-net Solar, jednim od vodećih dobavljača kontrukcija u postavljanju krovnog fotonaponskog sustava snage 1,2 MW u Sloveniji. To će biti najveći sustav ovih dviju kompanija u toj zemlji.

Plan-net Solar, ekskluzivni distributer Upsolar-a u Sloveniji nedavno je dovršio prvu fazu izgradnje sustava snage 783 kW, a cijeli sustav koji se satoji od polikristalnih modula snage 230 W bi trebao biti dovršen u drugoj polovini 2012. godine.

Suradnja Plan-net Soalr-a i Upsolar-aOvaj projekt glavni je dokaz strateškog poteza ulaska kompanije Upsolar na rastuće balkansko tržište. Rasprostranjena po cijeloj Europi, kompanija je u mogućnosti pratiti rast tržišta istovremeno istražujući nove mogućnosti za razvoj, izjavio je Enrico Carniato, direktor prodaje za Europu u Upsolar-u. Povezujući se sa partnerom kao što je Plan-net Solar koji će distribuirati module u Sloveniji, Upsolar je osigurao dugoročnu investiciju.

Prednost Upsolar-a je i certifikat „Made in EU“, koji nose njihovi polikristalni moduli proizvedeni koristeći lokalne komponente. Certifikat je izdan od strane instituta Institute of Industrial Certification for Mechanics (ICIM).

Suradnja sa Upsolar-om ključna je za širenje solarnih sustava u Sloveniji, smatra Marko Femc, direktor Plan-net Solar-a. Veliki izbor prozvoda koje Upsolar nudi, uključujući module opremljene sa tehnologijom optimiranja snage i jedinstvenim mogućnostima spajanja okvira, posebno su zanimljivi kupcima u regiji. Zajednička suradnja povećati će iskustvo i proširiti poslovanje u regiji.

 

Izvor: http://www.balkans.com

Tags:     Slovenija      FN      energija SUnca      PV      fotonapon      krovni sustavi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?