Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Zadarski Info dan energetske učinkovitosti E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 27 Ožujak 2012 16:13

Prošloga vikenda u Zadru je, u sklopu projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama, održan Info dan energetske učinkovitosti. Projekt provodi UNDP Hrvatska, a financira ga Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Info dan EE ZadarU sklopu Info dana predstavljene su mogućnosti uštede energije, energetski učinkoviti proizvodi i sustavi renomiranih proizvođača od građevinskog materijala do solarnih sustava.

Građanima su na raspolaganju bili i energetski savjetnici SGE projekta, koji su pružali besplatno savjetovanje o mjerama primjenjivima u domu, uredu ili građevinskom objektu, koje rezultiraju smanjenom potrošnjom energije, financijskim uštedama i manjom emisijom CO2. Predstavljeni su i Solarni edukacijski centar Zadarske županije u sklopu kojeg djeluje i EE info centar, te Srednja strukovna škola Vice Vlatkovića koja je predstavila bicikl na solarni pogon kojeg su izradili učenici škole.

U sklopu Odsjeka za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost otvoren je i EE Info ured koji će pružati besplatna savjetovanja, a nalazi se na adresi Brne Krnarutića 13.

 

Izvor: http://www.fzoeu.hr/

Tags:     Zadar      energetska učinkovitost      SGE projekt      Info ured      FZOEU      UNDP
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?