Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Otvorena NY Green Banka E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 15 Ožujak 2014 16:35

New York Green Bank je ovaj tjedan otvorena za posao, a njen cilj će biti stimulirati privatni sektor financiranjem projekata energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Institucija koja predstavlja najveći program te vrste u Sjedinjenim Američkim Državam je objavila zahtjev za prijedloge projekata u saveznoj državi New York. Projekti koji će biti financirani uključuju komercijalne tehnologije obnovljivih izvora energije kao što su solar i vjetar; rezidencijalne i komercijalne/industrijske mjere energetske efikasnosti; čista proizvodnja na lokaciji; i redukcija električnog opterećenja.

Projekte mogu predlagati energetske servisne tvrtke, developeri, proizvođači opreme ili drugi isporučioci opreme, materijala i servisa povezanih sa obnovljivim izvorima energije i energetskom efikasnošću uz financijske institucije ili druge davatelje kapitala za takve projekte.

Početna kapitalizacija za banku je iznosila 210 milijuna dolara, od čega je 165 milijuna dolara prebačeno iz drugih programa čiste energije od strane New York State Public Service Commision i 45 milijuna dolara od Regionalne inicijative za stakleničke plinove.

 

Izvor: http://renews.biz

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?