Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Poziv za predaju radova za ovogodišnju GRC konferenciju E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 18 Siječanj 2013 17:56

Vijeće za geotermalnu energiju (Geothermal Resources Council (GRC)) objavilo je poziv za predaju radova s područja geotermalnih istraživanja, razvoja i primjene. Odabrani radovi biti će predstavljeni na 37. GRC godišnjem skupu, koji će se održavati od 27. rujna do 2. listopada 2013. godine u Las Vegasu.

GRCGRC godišnji skup je jedan od najvažnijih događaja na području geotermalne energije, koji kroz konferencije, radionice i izložbe predstavlja najnovija dostignuća i razvoj tehnologije sa područja geotermalne energije.

Kratka verzija rada mora biti predana do 3. svibnja 2013. godine na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Upute za izradu i predaju radova moguće je pronaći ovdje, a formular koji je potrebno ispuniti za prijavu rada nalazi se ovdje. Sva dodatna pitanja moguće je uputiti na: Anh Lay, GRC osoblje,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili (530) 758-2360 ext. 100.

 

Izvor: http://www.geothermal.org/

Tags:     GRC      konferencija      skup      geotermalna energija      poziv za radove
 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 10:39
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?