Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

OIE za početnike

Vizija budućnosti General Electric-a E-mail
Autor Edo Jerkić   
Srijeda, 29 Rujan 2010 20:17

Na web adresi ge.ecomagination.com/smartgrid ćete pronaći jako zgodnu animiranu viziju elektroenergetskih mreža budućnosti.

 

Pametne mreže

General electric si je dao truda i napravio vrlo efektan i vrlo poučan sadržaj o tome što je to Smart grids, kako nastaje Smart grids, koje su prednosti transformacije elektroenergetske mreže u tom smjeru. Također prikazuje kako implementacija Smart grids-a pozitivno utječe na uštedu energije, povećanje udjela obnovljivih izvora energije u sustavu, koje su ekonomske prednosti, ušteda u ispuštanju CO2 itd.

A posebna poslastica je prikaz proširene stvarnosti, gdje puhanjem u mikrofon svog računala možete pokrenuti vjetroagregate, ili prikazom isprintanih fotonaponskih/solarnih panela možete "pokrenuti" rad fotonaponskih panela.

Tags:     Vizija budućnosti      GE      obnovljivi izvori energije      smart grids
 
Komentari (1)
ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПРОДАЈУ ЗАЈМОВА 3%
1Srijeda, 30 Siječanj 2019 13:51
SOFIJA ROSA
Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?