Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Poziv na drugu radionicu vezanu za integraciju električnih vozila E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 15 Siječanj 2014 18:26

Druga radionica pod nazivom „Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije“ održati će se u petak 24. siječnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica se organizira u okviru i-RESEV istraživačkog projekta „ICT – podržana integracija električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije“, poduprtog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

i-RESEV

Cilj radionice je predstavljanje rezultata druge godine istraživanja, te, kroz okrugli stol, poticanje rasprave o sprezi e-Mobilnosti i energetskih sustava sa značajnim udjelom obnovljivih izvora energije. Na radionici se očekuje prisustvovanje članova akademske zajednice, industrije, vladinih organizacija i medija, a neki od prezentera radionice su: prof. dr. sc. Joško Deur, dipl. ing. Mihael Cipek, mag. ing. Branimir Škugor, dr. sc. Pero Prebeg, dipl. ing. Goran Gašparović i mag. ing. Katarina Katić.

Radionica će se održati u Plavoj dvorani od 8:30 do 13:45, a sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu registraciju pri prijemu u vremenu od 8:30 do 9:00 sati.

Tags:     i-RESEV      ICT      električna vozila      radionica      FER
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?