Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Predavanje „Kako do energetski samodostatne kuće?“ E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 21 Svibanj 2012 13:55

Hrvatska udruga stručnjaka zaštite prirode i okoliša organizira novo predavanje koje se bavi aktualnim temama o zaštiti prirode i okoliša. Predavanje „Kako do energetski samodostate kuće?“održati će se 30. svibnja 2012. godine u Hrvatskom novinarskom društvu , Perkovčeva 2 u Zagrebu, od 18 sati do 19 sati.

HUSZPONa predavanju će, uz temeljne definicije prikazom dosadašnjih ostvarenja u Hrvatskoj i Europi, biti više riječi o energetskom konceptu, odnosu prema tradicijskoj arhitekturi, materijalima i tehnikama izvođenja, nužnosti integralnog projektiranja, investiranju i isplativosti takve granje.

Predavanje će održati prof. Ljubomir Miščević, dipl. ing. arh., ovl. arh., između ostalog i voditelj EU projekata za Hrvatsku - PASS-NET - koji se odvija uz potporu programa Intelligent Energy Europe za promociju pasivne kuće kao skorašnjeg standarda gradnje u EU, projekata IDES-EDU i INTENSE,  te projekta PERFECTION i OPEN HOUSE u 7. okviru EU.

Zbog ograničenog broja posjetitelja, za sudjelovanje na predavanju potrebno je predbilježiti se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.huszpo.hr/

Tags:     predavanje      HUSZPO      niskoenergetska gradnja      pasivna kuća
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?