Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Vlada Republike Srpske donijela odluku o Hidroenergetskom sustavu Gornja Drina E-mail
Autor Leo Jerkić   
Petak, 22 Travanj 2011 08:03

Vlada Republike Srpske je na sjednici u Mrkonjić-Gradu donijela odluku o uvjetima, kriterijima i načinu izbora strateškog partnera za Hidroenergetski sustav Gornja Drina.

Projekt Gornja Drina bi trebao koštati oko 500 milijuna eura, a tražit će se strateški partner koji će dobiti 51% sustava. Vlada je donijela odluku i o realizaciji izgradnje i dodjeli koncesija za malu hidroelektranu Bočac 2 na rijeci Vrbas, za koju je potrebna investicija od otprilike 35 milijuna eura.

Izvor: www.energetika.ba

Tags:     republika srpska      mrkonjić-grad      gornja drina      hidroenergetski sustav      bočac 2      vrbas
 
Komentari (1)
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
1Subota, 31 Listopad 2020 00:25
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
Pozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?