Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

U Crnoj Gori traje Javna rasprava o nacrtu zakona za davanje koncesija za male hidroelektrane E-mail
Autor Leo Jerki?   
Srijeda, 20 Svibanj 2015 22:44

Ministarstvo ekonomije Crne Gore ja obavijestilo javnost da ?e se od 12.05. do 12.06. održati Javna rasprava o nacrtu Koncesionog akta za davanje koncesija za korištenje vodotoka za izgradnju malih hidrolektrana u Crnoj Gori.

Na osnovu ?lanka 18 Zakona o koncesijama („Službeni list Crne Gore” br. 08/09), Ministarstvo ekonomije provodi javnu raspravu za nacrt Koncesionog akta za davanje koncesija za korištenje vodotoka za izgradnju malih hidrolektrana u Crnoj Gori.

Cilj javne rasprave je da se svi zainteresirani subjekti upoznaju sa trenutnim nacrtom Koncesionog akta na osnovu kojega ?e biti raspisano javno nadmetanje za davanje koncesija za izgradnju malih hidroelektrana na predmetnim vodotocima.

Nacrt Koncesionog akta može se preuzeti na službenoj internet stranici Ministarstva ekonomije: http://www.mek.gov.me/ministarstvo kao i na internet stranici obnovljivih izvora energije: www.oie-res.me .

Pozivaju se svi zainteresirani subjekti da dostave svoje komentare i prijedloge do 12.06.2015. godine na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuÄŤili JavaScript ili na adresu: Ministarstvo ekonomije, Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica.

Tags:     male hidroelektrane      crna gora      korištenje vodotoka      javna rasprava
 
Komentari (1)
KAKO DO BESPLATNOG KREDITA
1Nedjelja, 21 VeljaÄŤa 2021 18:05
vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska rijeÄŤ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za po?etnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?