Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Zagreb objavio javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje OIE sustava E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 22 Travanj 2015 10:02

Na temelju članka 4. stavka 1. Odluke o uvjetima, kriterijima i postupku za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije na području Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 8/11, 6/13 i 3/14), Grad Zagreb raspisao je Javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije na području Grada Zagreba za 2015.

Natječaj je objavljen u Jutarnjem listu 17. travnja 2015. i na internetskoj stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr) u rubrici INFO SERVIS > Natječaji / Pozivi / Rezultati.

Predmet ovog natječaja je subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije: solarnog kolektorskog sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode, fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije, sustava za grijanje i pripremu potrošnje tople vode na pelete, sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode na peći s pirolitičkim procesom izgaranja,sustava s dizalicama topline za pripremu potrošne tople vode, grijanje i hlađenje A energetske klase (prema Eurovent Energy Efficiency Classification): zrak-voda (COP≥3,2, EER≥3,1), voda-voda i zemlja-voda (COP≥4,45, EER≥5,05),sustava s vjetrogeneratorima i akumulatorima za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju (samostalni sustavi/off-grid) na području Grada Zagreba za 2015. za kuće i stanove (fizičke osobe) te malo i srednje poduzetništvo (pravne osobe).

Financijska sredstva za troškove opreme i ugradnje sustava OIE subvencionirat će se u iznosu do 50% investicijske vrijednosti odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000,00 kn.

Sredstva će se isplaćivati isključivo za troškove opreme i ugradnje nastale nakon datuma objave natječaja.

Rok za prijavu na natječaj je do 30. lipnja 2015, a više informacija možete naći ovdje.

Tags:     obnovljivi izvori energije      grad zagreb      javni natječaj      subvencioniranje      financijska sredstva
 
Komentari (1)
HOW TO GET A LEGITIMATE LOAN WITH CLEAR EXPLANATION OF WHAT YOU ARE GOING INTO.
1Nedjelja, 21 Ožujak 2021 17:05
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?