Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Labin sufinancira solarne kolektorske sustave E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 05 Lipanj 2013 12:29

Grad Labin objavio je natječaj za sufinanciranje ugradnje solarnih kolektorskih sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode u kućanstvima (obiteljskim kućama i višestambenim zgradama) na području Grada Labina.

Grad LabinUkupne troškove ugradnje opreme i sustava za najviše 30 kućanstava sufinancirati će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 40% opravdanih troškova, odnosno do maksimalno 12.000,00 kuna (s PDV-om), te Grad Labin u iznosu od 10% opravdanih troškova, odnosno do maksimalno 3,000.00 kuna (s PDV-om) po kućanstvu.

Opravdani troškovi ulaganja su troškovi nabave i ugradnje opreme sustava sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vode i grijanje nastali nakon dana objave natječaja (24. svibanj 2013. godine), a čine ga: solarni toplinski kolektori, nosači, spremnici tople vode i ostala oprema solarnog kruga, oprema za automatsku regulaciju, pumpne grupe – cirkulacijska pumpa, ekspanziona posuda i ventili (zaporni, nepovratni i sigurnosni), izolirani cjevovod i pribor za postavljanje.

Rok za dostavu prijave je 60 dana od objave natječaja, a prijavu je potrebno dostaviti na adresu: Grad Labin, Titov trg 11, 52 220 Labin. Sve dodatne informacije moguće je dobiti u Uredu grada putem telefona 052/866-817 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.labin.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      Labin      FZOEU      solarni kolektorski sustavi
 
Komentari (1)
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam
1Srijeda, 15 Srpanj 2020 18:33
dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)

Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.....

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?