Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj za sufinanciranje ugradnje sustava OIE na području Grada Koprivnice E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013 09:19

Grad Koprivnica objavila je Natječaj za sufinanciranje ugradnje sustava obnovljivih izvora energije – poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Grada Koprivnice za 2013. godinu.

Obnovljivi.comGrad Koprivnica i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirati će solarne kolektorske sustave i sustave kotlova na biomasu. Cilj natječaja je ugradnja 10 solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja, te ugradnja 5 kotlova na biomasu za grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Troškovi opreme i ugradnje sufinancirati će se nepovratnim sredstvima u visini do 51%  vrijednosti sustava, do maksimalnog iznosa od 15.300,00 kuna po sustavu (uključujući PDV). Novčana sredstva isplaćivati će se isključivo za troškove nabave i ugradnje nastale nakon datuma javne objave natječaja, a to je 17. svibanj 2013. godine.

Rok za podnošenje prijava je 1. srpanj 2013. godine, a prijave se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Grad Koprivnica, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica.

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje, a dodatne informacije raspoložive su putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , te na telefonske brojeve Upravnog odjela 048/654-840 ili 048/654-841.

 

Izvor: http://www.koprivnica.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      Koprivnica      FZOEU      solarni sustavi      kotlovi na biomasu
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?