Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

EE info ured i galerija otvoreni na Krku E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 09 Travanj 2013 09:36

Prije nekoliko dana na Krku su svečano otvoreni EE info galerija i EE info ured, koji se nalaze u Gradu Krku na adresi Trg bana Josipa Jelačića 2.

EE info ured i galerija otvoreni su u sklopu SGE projekta, a namjenjeni su informiranju i educiranju građana o mjerama energetske učinkovitosti koje je moguće primjeniti u vlastitom domu i uredu.

EE info ured i galerija na KrkuVoditelj EE ureda i zamijenik gradonačelinka, Čedomir Miler, istaknuo je kako je ovim korakom dosadašnji EE ured i službeno postao dostupan građanima za što kvalitetnije rješavanje problema učinkovitosti, dok će se u postavljenoj galeriji građani dodatno moći informirati putem informativno edukativnih postera.

Još 2011. godine u Gradu Krku, članu prve hrvatske energetske zadruge, otvoren je Ured za gospodarenje energijom, te je izrađen SEAP (Akcijski plan energetski održivog razvoja Grada), a u planu je i rekonstrukcija javne rasvjete, rekonstrukcija kotlovnice upravne zgrade i postavljanje fotonaponskog sustava na zgradu Gradske uprave, istaknuo je u pozdravnom govoru gradonačelink Darijo Vasilić.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     Krk      EE info ured      EE info galerija      SGE projekt      UNDP
 
Komentari (1)
Trošenje
1Četvrtak, 11 Travanj 2013 07:29
Uros
Opet se bezveze troši EU novac! Samo ljudi u kravatama i sa skupim odjećama a efikasnosti nikdje, samo neke nebuloze? Kada če se narod probuditi i početi raditi sa rukama i ne samo sa ustama.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?