Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Kroling dobio koncesije za izgradnju mHE u Crnoj Gori E-mail
Autor Nives Jerkić   
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 11:29

Ministar ekonomije Crne Gore Branko Vujović potpisao je Ugovore o koncesiji za izgradnju malih hidroelektrana na vodotokovima Tušina, Općina Šavnik i Komarača, Općina Plav sa Željkom Miškovićem, izvršnim direktorom tvrtke “Kroling” d.o.o. iz Danilovgrada.

Tvrtka „Kroling“ je koncesiju na vodotoku Tušina dobila na period od 30, a prema projektu u planu je izgradnja četiri male hidroelektrane ukupne instalirane snage 6MW. Godišnja proizvodnja bi bila 16,5GWh.  Naknada za koncesiju iznosi 0,938 GWh što je 5,7% predviđene godišnje proizvodnje.

Koncesija na vodotoku Komarača je na period od 25 godina sa planom izgradnje jedne male hidroelektrane instalirane snage 4,0 MW i predviđenom godišnjom proizvodnjom od 10,6 GWh. Naknada za koncesiju iznosi 0,604 GWh ili 5,7 % predviđene godišnje proizvodnje.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 18,8 milijuna eura, odnosno 12,7 milijuna eura za vodotok Tušina i 6,1 milijuna eura za Komaraču.

Izvor: www.seebiz.eu

Tags:     Kroling      Crna Gora      male hidroelektrane
 
Komentari (1)
KAKO DO BESPLATNOG KREDITA
1Ponedjeljak, 22 Veljača 2021 07:52
vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?